fbpx

Lastvagn

VÄLKOMMEN TILL EN TUNGVERKSTAD MED STORA RESURSER!

Vår tungverkstad ligger strategiskt placerad vid E6:an i norra Halmstad och består av c:a 1600 m2 verkstadsyta fördelat på sex fullängdsbanor. Anläggningen är toppmodern med den senaste tekniken och komplett med smörjgrop, bromsprovare, metallbearbetning, däckavdelning och reservdelslager. Vårt kunniga team av mekaniker utför förstklassiga servicearbeten och reparationer på alla typer av tunga fordon, oavsett märke och årsmodell. Förutom alla förekommande mekaniska reparationer så som bromsreparationer, kopplingsbyten och växellådsproblem utför vi även stora servicar, smidesarbeten kring påbyggnationer och chassiarbeten, m.m.

”Jag får alltid bra service, vilket är viktigt när man som jag jobbar i en bransch med ofta små marginaler, både tidsmässigt och rent monetärt.” – Göran, åkeriägare

Vi har dessutom två utbildade fordonselektriker som står till ert förfogande vid krångliga elfel men som även utför installationer backkameror, extraljus, arbetsbelysning, varningsljus, m.m.

AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD FÖR IVECO!

Sedan den 4 december 2017 är vi på FordonsTeknik auktoriserad serviceverkstad för Iveco och bedriver reparationer och servicearbeten på hela deras breda modellprogram, från 3,5 till 18 tons totalvikt.

AUKTORISERAD SERVICEPARTNER TILL SCHMITZ CARGOBULL!

Vi ingår även i Schmitz Cargobulls servicenätverk där vi hjälper deras kostnadsmedvetna kunder med snabba reparationer av högsta kvalitet genom fackmannamässiga jobb utförda av auktoriserad personal.

RIKTIGT BRA PRISER PÅ LASTVAGNSDÄCK!

Vårt däcklager har alltid de vanligaste dimensionerna på hyllan för snabb service vid punkteringar. Kan inte ni komma till oss skickar vi ut någon av våra välutrustade jourbilar för snabb hjälp ute på fältet. Vi är alltid flexibla och redo att rycka ut, även på obekväma tider.

BILDER PÅ OLIKA JOBB

Back to top