fbpx

Husbil & Husvagn

ÄNTLIGEN EN HUSBILS- & HUSVAGNSVERKSTAD I HALMSTAD!

Vi har jobbat med fordon i 10 års tid och flera av oss har själva haft ett intresse av husbilar och husvagnar. Campinglivet har därför alltid legat oss varmt om hjärtat. När vi träffat folk ute på campingar och ställplatser har det visat sig att många har svårt att hitta bra hjälp om de får några problem med sitt mobila boende.

Därför har vi nu tagit steget och även börjat reparera husbilar och husvagnar. Vi kan serva och reparera alla storlekar på fordon, ingen husbil är för stor för vår verkstad! Eftersom vi jobbat mycket med bilel och installationer faller det sig även naturligt att hjälpa kunderna med alla former av elektriska problem och monteringar. Det kan vara alltifrån trådlöst nätverk och TV-installationer till ljudsystem och multimediaanläggningar.

”De kom t o m ut till campingen och hjälpte oss på plats när vi hade problem med värmen i husbilen, dessutom utan att det kostade skjortan!” – Janne, Växjö

Vi kommer inom kort även att börja saluföra hela KAMA Fritids sortiment i vår webshop. De vanligaste delarna kommer vi alltid försöka ha på hyllan, allt för att din campingsemester skall påverkas så lite som möjligt. Du kommer att kunna beställa hos oss och sedan hämta varorna i vår butik dagen efter. Fraktfritt på beställningar över 500 kr.

Till skillnad från många andra i branschen kommer vi att ha full bemanning även under månaderna då de flesta av er är ute på vägarna. Tveka inte att höra av dig eller varför inte komma in i butiken på en kopp kaffe så pratar vi lite husbil, husvagn och campingliv? Välkomna!

AKTUELLA KAMPANJER!

Här nedan listar vi våra aktuella kampanjer som rör husbils- och husvagnslivet. Kom ihåg att kika in här lite då och då, vissa kampanjer består av ett begränsat antal produkter som ibland säljer slut väldigt snabbt.

PARABOLPAKET

Oyster V85 Vision Twin + Wavefield satellitmottagare
Själva parabolen mäter 85 centimeter i diameter, vilket ger maximal räckvidd. Ändå mäter Oyster V bara runt sjutton centimeter i höjd, i nedfällt läge. Detta pga en smart konstruktion, där matningsarmen har en svängd form som tillåter utrymmesbesparande nedfällning.

Kontakta oss för pris!

HUSBILSLARM – GRUND

ProSafe Light – Skal- alt. fullskydd via fjärrkontroll
Egenskaper: Varning för öppen lucka, dörr, etc vid aktivering. Paniklarm. Larmminne. Indikation för låg batterispänning i trådlösa enheter. Ingår i paketet: Basenhet, kabelmatta, återställningsknapp, blinkdiod, huvkontakt, trådlös IR/MW-detektor, 3 st trådlösa magnetkontakter, 1 st sirén.

Kontakta oss för pris!

NIVELLERINGSSYSTEM – HUSBIL

Levelsystem från E&P Hydraulics
Nu kan du slippa allt besvär, tack vare E&P-nivåsystemet. Med en knapptryckning ställer sig husbilen i våg, helt automatiskt på bara två minuter. Hela tiden med alla hjulen på marken. Dessutom står husbilen helt stabilt. Tack vare systemet känns inga rörelser i husbilen när någon stiger in eller ut.

Kontakta oss för pris!

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER:

Installera en 220V-inverter och använd elprodukter som normalt drivs med 220V. Perfekt för den som vill ansluta laptopladdare, TV, etc.

Oavsett om du är ute efter en enklare och manuell eller en helautomatisk och avancerad parabolantenn till din husbil eller husvagn så har vi produkterna för dig. Vi säljer ett flertal olika märken, däribland CyTrac och Oyster.Det blir mer och mer populärt att utöka sin egen strömförsörjning med solpaneler på sin husvagn eller husbil. Är du intresserad av detta har vi lösningarna för dig och hjälper naturligtvis till med montage, både av själva solcellen men även av kablage, laddningsregulator, etc.

Vill du få ett bättre inomhusklimat i din husbil eller husvagn? Med en takmonterad AC-anläggning slipper du svettas under de varma månaderna. Vi tillhandahåller de vanligaste märkena och hjälper givetvis till med monteringen. Kom förbi med ditt fordon så hjälper vi dig välja den bästa modellen just för dig.

Att städa husbilen eller husvagnen är ju aldrig kul. Det är ofta trångt att dra runt en dammsugare, den tar dessutom ofta upp onödig plats även när den inte används. Lös problemet med en centraldammsugare istället! Vi har installerat ett flertal centraldammsugare och än så länge vet vi ingen kund som ångrar att de skaffade en.

Inbrott och överfall på campingar och ställplatser blir tyvärr allt vanligare. Med ett ordentligt larm kan du sova tryggare på nätterna och lämna ditt fordon utan att vara orolig för objudna gäster. Vi installerar larm i olika storleksklasser, från de enklaste dörrbrytarna till kompletta larmsystem med skalskydd, GPS-spårning, etc.

Avsluta en händelserik semesterdag framför TV:n, kolla på en film om det regnar eller varför inte överraska barnen med ett TV-spel? Oavsett vad du föredrar har vi produkterna som förgyller semesterdagarna, vi har t o m installerat karaokesystem. Bara fantasin sätter gränserna! Nu erbjuder vi dessutom en lösning med trådlös bildöverföring.

Att ha riktigt bra ljud i din husbil eller husvagn är mångas våta dröm.  Det behöver dock varken vara komplicerat eller speciellt kostsamt. Vi erbjuder allt från de enklaste högtalarna till inbyggda baslådor, bluetooth-system, utomhushögtalare, slutsteg, stereos och mycket annat. Unna dig bra ljud!

Wifi i husbilen eller husvagnen? Ja, varför inte? Det mesta och de flesta är uppkopplade mot internet nu för tiden. Vi bygger nätverk i ditt fordon samt kan montera en mycket populär utrustning som med hjälp av en extern ytterantenn plockar upp och förstärker de trådlösa nätverk som ofta finns på campingarna men som oftast inte har någon vidare täckning eller hastighet. Koppla upp och koppla av säger vi!

Vi hjälper dig att montera uttag för gasol och/eller fasta installationer av gasoltillbehör. Kanske ett extra kylskåp? En grill? En muurikka? En gasolvärmare? Myggfångare? Ja, t o m ogräsbrännare om du så vill. Kontakta oss för mer information!

Även om man kanske mest rullar runt med sitt mobila hem under de ljusare månaderna på året skall man aldrig förkasta fördelen med ett riktigt bra helljus. Vi jobbar både med traditionella extraljus men på senaste tiden mest med de ”nya” LED-ramperna. De är hållbara, ljuskraftiga och möjliga att installera på ett diskret sätt. Vi är bl a återförsäljare för Qpax som idag är ett av de ledande varumärkena inom utvecklingen av allt inom extraljusfästen, frontbågar, takbågar och sidoskydd.

Ibland kan det vara trångt inne på campingarna och svårt att se när man skall backa till. Kanske kör man inte så ofta och är då ovan vid ett större/längre fordon. Då är en backkamera rätt väg att gå! En relativt billig försäkring som inte bara hjälper dig att undvika olyckor. Du slipper dessutom backa och trixa samtidigt som halva campingen står och tittar på dig. Finns i ett flertal olika utföranden.

NÅGRA AV VÅRA LEVERANTÖRER:

Back to top