Däckservice

First Stop – Ditt förstahandsval inom däck

First Stop är ett paneuropeiskt nätverk av däckverkstäder med 16 års professionell erfarenhet och har för närvarande 2 000 servicecentra i 25 länder över hela Europa. Drivkraften för deras tillväxt har hela tiden varit en och samma ambition: att kunna erbjuda kunderna bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar. Så när det gäller däck är First Stop ditt naturliga förstahandsval!

First Stop – Din specialist på säkerhet

Däcken är den enda kontakten mellan dig och vägen. Vi garanterar säkerheten för dig och din familj på ute på vägarna genom att se till att din bil är utrustad med rätt däck för alla eventuella situationer som kan uppstå. Vi tillhandahåller ett komplett däcksortiment från alla ledande tillverkare, och inom alla prissegment, så att du kan göra bästa tänkbara val utifrån dina behov.

Alla First Stop-specialister har genomgått en grundlig utbildning och är proffs inom sina respektive fält. Vi är en oberoende fullserviceverkstad som kan hjälpa dig med alla dina fordonsrelaterade problem. Så förutom att vi är experter på däck finns här expertis inom ett brett fält av tjänster, t.ex. när det gäller oljebyte, batterier, elektronisk fordonsanalys, bromsar, avgassystem, stötdämpare m.m. Välkommen in på en kopp kaffe!

Aktuella kampanjer

Kampanjen gäller t o m 2021-04-30 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Varför våra kunder väljer oss:

  • Professionalism och expertis när det gäller att garantera din säkerhet på vägen.

  • Hög kvalitet när det gäller tjänster, utrustning och produkter från ledande märken.

  • Vi har en egen butik med väntutrymme och andra bekvämligheter.

  • Vi är märkesoberoende och kan utföra mer avancerade reparationer.

  • Vi har trevlig personal och väldigt gott kaffe!

Back to top