Lastvagn

VÄLKOMMEN TILL EN TUNGVERKSTAD MED STORA RESURSER!

Vår tungverkstad ligger strategiskt placerad intill E6:an i Norra Halmstad och består av ungefär 1600 m2 verkstadsyta fördelat på sex fullängdsbanor. Anläggningen är toppmodern med den senaste tekniken och komplett med smörjgrop, bromsprovare, metallbearbetning, däckavdelning och reservdelslager. Vårt kunniga team av mekaniker utför förstklassiga servicearbeten och reparationer på alla typer av tunga fordon, oavsett märke och årsmodell. Förutom alla förekommande mekaniska reparationer så som bromsreparationer, kopplingsbyten och växellådsproblem utför vi även stora servicar, smidesarbeten kring påbyggnationer och chassiarbeten, m.m.

”Jag får alltid bra service, vilket är viktigt när man som jag jobbar i en bransch med ofta små marginaler, både tidsmässigt och rent monetärt.” – Göran, åkeriägare

Vi har dessutom två utbildade fordonselektriker som står till ert förfogande vid krångliga elfel men som även utför installationer backkameror, extraljus, arbetsbelysning, varningsljus, m.m.

RIKTIGT BRA PRISER PÅ LASTVAGNSDÄCK!

Vårt däcklager har alltid de vanligaste dimensionerna på hyllan för snabb service vid punkteringar. Kan inte ni komma till oss skickar vi ut någon av våra välutrustade jourbilar för snabb hjälp ute på fältet. Vi är alltid flexibla och redo att rycka ut, även på obekväma tider.

BILDER PÅ OLIKA JOBB

Back to top